Solliciteren bij De Achthoek

Gaat je hart sneller kloppen van OntwikkelingsGericht Onderwijs? Vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? En wil je een wezenlijke bijdrage leveren aan de toekomst van leerlingen, onze school én het team? Dan zijn we nieuwsgierig naar jou en leren we je graag kennen.

Solliciteren als invalmedewerker: De Achthoek is een grote school waar regelmatig invalwerk is. Je kunt aangeven naar welke groepen en werkdagen je voorkeur uitgaat.

Heb je een Diploma Leerkracht basisonderwijs én affiniteit met OntwikkelingsGericht Onderwijs? Stuur dan je motivatie en CV naar De Achthoek, Baron G.A Tindalplein 12, 1019 TJ Amsterdam. Meer weten of liever persoonlijk contact? Bel dan naar 020-4185562 of naar 020-4192915 en vraag naar Änne Klaarhamer, Marianne Zegers of Huub Joling.

Opleidingsschool
De Achthoek heeft stageplekken voor stagiaires van de PABO HvA en UPvA te Amsterdam, in het kader van het project Opleiden In School. De plaatsing wordt geregeld door de PABO. Voor stagiaires van andere PABO's is er in principe geen stageplek op onze school. Verder hebben we af en toe plek voor stagiaires van ROC's.

Informatie en contact over stageplekken kun je via een e-mail naar oplisachthoek@askoscholen.nl opvragen.