Sfeer op school

Een fijne sfeer met veiligheid, openheid en respect vinden we belangrijk. Dat is zowel in de klassen als binnen de school merkbaar. Ondanks dat we veel leerlingen hebben, blijft De Achthoek een school waar we oog hebben voor ieder kind. Leerkrachten zijn enthousiast en ouders voelen zich betrokken. Een van de voorbeelden daarvan is de afsluiting van een thema, iedere zes weken, waar ouders regelmatig een rol in spelen. We doen het samen!

Waarom kiezen voor De Achthoek?

Ouders kiezen met name voor onze school vanwege onze visie op onderwijs en het concept waar wij mee werken (Ontwikkelings Gericht Onderwijs), het sterke pedagogische klimaat met bevlogen leerkrachten en de sfeer. Daarnaast krijgen we goede beoordelingen van de inspectie en is ons uitstroomniveau al jarenlang hoger dan het landelijk gemiddelde.

Momenteel zitten er zo'n 450 leerlingen op De Achthoek. De school is verdeeld over twee locaties. De groepen1 t/m 5 zijn gevestigd op locatie BTP, Baron G.A. Tindalplein 12 (Klik hier voor een drone-impressie). De groepen 6 t/m 8 bevinden zich op locatie OHK, Oostelijke Handelskade 8a.

Een oud-leerling over De Achthoek: