Op zoek naar een school voor je kind en nieuwsgierig naar De Achthoek? We geven je graag meer informatie over onze school. 

De Achthoek is een basisschool voor Ontwikkelings Gericht Onderwijs (OGO). Vanuit dit onderwijsconcept wordt er met zes thema's per jaar gewerkt. Thema's die samen met de leerlingen worden vorm gegeven. Spelend leren en onderzoekend leren hebben een belangrijke plek in ons onderwijs. Niet alleen 'losse vakken', maar juist de samenhang tussen de vakken is een kenmerk van OGO onderwijs.  

Voorlichting en rondleiding 

Tijdens onze voorlichtingsbijeenkomsten vertellen we hier graag meer over en kunt u een kijkje nemen in de verschillende klassen. Naast onze collega's zijn er ook een aantal kinderen die de rondleiding verzorgen en uw vragen kunnen beantwoorden.  

Open dagen basisschool De Achthoek Amsterdam 

Voor het schooljaar 2024-2025 zijn de voorlichtingsbijeenkomsten nog niet ingepland. De twee eerstvolgende informatiemomenten (in het Nederlands en in het Engels) zullen in september/oktober plaatsvinden.  

Bij het inplannen van de informatiemomenten wordt rekening gehouden met de sluitingsdata voor het inleveren van de “Voorkeursformulieren voor de Basisschool”. Zie hiervoor ook “Aanmelden De Achthoek”. 

De informatiemomenten vinden plaats op onze locatie Baron G.A. Tindalplein 12, starten om 09.00 uur en duren ongeveer 1,5 uur. Je bent van harte welkom om één van onze informatiemomenten/rondleidingen bij te wonen. 

Voor meer informatie hierover kun je altijd contact met ons opnemen, via achthoek.info@askoscholen.nl, via ons contactformulier of telefonisch: 020-4185562.

 

If you are considering sending your child to basisschool De Achthoek and would like to visit our school, we facilitate information meetings in English.  But you’re more than welcome to the other information meetings in dutch. 

The English spoken meetings are not yet planned for the coming year. The first English spoken meeting will be in September/October. Please check our site in July for the exact date.

The meetings will take place at location Baron G.A. Tindalplein 12. It will take about one and a half hours. We hope to welcome you soon.
 

We kindly ask you to register for the meeting by phone 020-4185562, by e-mail achthoek.info@askoscholen.nl  or by this contact form

 

 

Naar scholen op de kaart:

Banner Logo Sodk1 M