Wat heeft De Achthoek u en uw kind te bieden? Wanneer vinden de voorlichtingsbijeenkomsten plaats en wanneer kunt u een rondleiding volgen om kennis te maken met onze school? Dat leest u hier. 
 
De Achthoek is een basisschool voor Ontwikkelings Gericht Onderwijs (OGO). Vanuit dit onderwijsconcept wordt er met zes thema's per jaar gewerkt. Thema's die samen met de leerlingen worden vorm gegeven. Spelend leren en onderzoekend leren hebben een belangrijke plek in ons onderwijs. Niet alleen 'losse vakken', maar juist de samenhang tussen de vakken is een kenmerk van OGO onderwijs. 

Voorlichting en rondleiding

Tijdens onze voorlichtingsbijeenkomsten vertellen we hier graag meer over en kunt u een kijkje nemen in de verschillende klassen. Naast onze collega's zijn er ook een aantal kinderen die de rondleiding verzorgen en uw vragen kunnen beantwoorden. 

Open dagen basisschool De Achthoek Amsterdam

We hopen u te ontmoeten op:

Woensdag 14 februari (at 09.00 o'clock a English spoken tour)

Woensdag 17 april om 09.00 uur

Woensdag 24 april (at 09.00 o'clock a English spoken tour)

Woensdag 15 mei om 09.00 uur.

Aansluitend aan de rondleiding bestaat de mogelijkheid om ook onze andere locatie op de Oostelijke Handelskade te bezoeken.

Basisschool De Achthoek is gevestigd in het stadsdeel Zeeburg en heeft twee locaties. Op de locatie Baron G.A. Tindalplein 12 zijn de groepen 1 t/m 5 gevestigd. Deze locatie heeft aan de achterkant een veilige natuurbuitenspeelplaats waar de kleuters uit de groepen 1 t/m 3 gebruik van maken voor het buitenspelen. De groepen 4 en 5 maken onder toezicht gebruik van het plein voor de school, waar ze kunnen klimmen en sporten of een fantasiespel kunnen spelen. 

De groepen 6 t/m 8  gaan naar onze locatie Oostelijk Handelskade 8a.

Affiches gemaakt door leerlingen groepen 7 (klik op de foto voor een volledige weergave van het affiche):

Toon alle afbeeldingen